lizengo Team
lizengo Team

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η lizengo είναι μια εξωστρεφής, διεθνούς εμβέλειας εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία απαρτίζεται από νέους ανθρώπους. Με έδρα την Κολονία, η lizengo λειτουργεί το μεγαλύτερο online κατάστημα στην Ευρώπη για τη λήψη λογισμικών γνωστών κατασκευαστών. Το 2013, η lizengo ιδρύθηκε ως start-up εταιρεία και από τότε καθιερώθηκε επιτυχώς σε όλη τη Γερμανία χάρη στις παρεχόμενες επαγγελματικές υπηρεσίες και το μεγάλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της. Μέσω του online καταστήματός μας, δραστηριοποιούμαστε τόσο στον τομέα B2C, όσο και στον τομέα B2B. Στα πλαίσια των εξωτερικών και των εσωτερικών συμβουλευτικών υπηρεσιών μας, παρέχουμε επίσης επαγγελματικές συμβουλές για εκκρεμείς ελέγχους, μοντέλα αδειοδότησης, ερωτήσεις βελτιστοποίησης διεργασιών και πολλά άλλα. Στο μεταξύ, η lizengo αναπτύχθηκε περαιτέρω, ωρίμασε και εισήλθε στη διεθνή αγορά: Πλέον δραστηριοποιούμαστε σε 20 χώρες και, συνεπώς, λειτουργούμε το μεγαλύτερο online κατάστημα λήψης λογισμικών στην Ευρώπη.

ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ;

Günstige Preise
Preise

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια χαμηλή τιμή αγοράς και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό αφορά τόσο πελάτες B2C, όσο και πελάτες B2B.

Service
Service

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, και κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας μας (9:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.), είμαστε στη διάθεση των πελατών μας και τους προσφέρουμε τεχνικές συμβουλές μέσω τηλεφώνου, Live-Chat, κοινής χρήσης οθόνης ή email. Επίσης παρέχουμε υποστήριξη για την εγκατάσταση των λογισμικών που αγοράστηκαν από την ιστοσελίδα της lizengo.

Garantie
Garantie

«Χάρη στην 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να φοβούνται ότι το πρόβλημά τους δεν θα αντιμετωπιστεί!»

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η lizengo αντιπροσωπεύει την ελεγμένη ποιότητα σε χαμηλές τιμές. Αρχικά, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει αν τα προϊόντα που έχουν καθοριστεί προς πώληση ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας της εταιρείας μας. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζεται ότι τα κλειδιά των προϊόντων αφορούν αποκλειστικά νέα και γνήσια προϊόντα, τα οποία έχουν καθοριστεί για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Το προϊόν καταχωρείται στην πλατφόρμα πώλησης της εταιρείας μας, μόνο μετά τον επιτυχή έλεγχο. Έτσι απολαμβάνουμε ήδη, και σε παγκόσμιο επίπεδο, την εμπιστοσύνη πολλών ευχαριστημένων τακτικών πελατών μας. Με τα λογισμικά της lizengo μπορείτε να αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το θέμα της βιωσιμότητας είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας. Για τον λόγο αυτόν, τα τελευταία χρόνια λάβαμε ενισχυμένα μέτρα για τη διασφάλιση μιας πιο υπεύθυνης χρήσης των υπαρχόντων πόρων: Για την αντιμετώπιση της υψηλής κατανάλωσης χαρτιού, σχεδόν όλες οι διαδικασίες ελέγχονται στη lizengo με ψηφιακό τρόπο. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας μπορούν να κάνουν αίτηση για να λάβουν μειωμένο μεταφορικό εισιτήριο, ώστε να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τη μετάβαση στο γραφείο και να προστατεύουν παράλληλα το περιβάλλον.

B2B
B2B

B2B

Για τους πελάτες B2B διατίθεται ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για υποστήριξη στη μητρική τους γλώσσα ανά πάσα στιγμή. Όταν χρειάζεται, η ομάδα Business παρέχει επίσης επιτόπιες υπηρεσίες, υποστήριξη για τρέχοντα έργα και συμβουλευτική ακριβείας για αγορές, καθώς και εκτενή υποστήριξη για θέματα αδειών και τρέχοντες ελέγχους. Εξωτερικά, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι αρμόδιοι για προκαταρκτικούς ελέγχους και για την παροχή τεχνικών συμβουλών, όπως για παράδειγμα για τη βελτιστοποίηση διεργασιών. Εσωτερικά, διαχειρίζονται περιβάλλοντα ελέγχου και αναλαμβάνουν την παροχή συμβουλών στον χώρο μας, την οργάνωση workshop και πολλά ακόμη. Μετά την αγορά, συνεχίζουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη επαγγελματική υποστήριξη μέσω των εκτενών υπηρεσιών εξυπηρέτησης που προσφέρουμε.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Διεθνοποίηση Άνοιγμα καταστήματος B2B Επιχειρηματικό μοντέλο που φέρει την έγκριση δικηγορικού γραφείου για το δίκαιο περί τεχνολογίας πληροφοριών Πιστοποίηση από το Trusted Shops και το Chip Leading Shop Ίδρυση
Zufriedenheit 2.000.000 ικανοποιημένοι πελάτες
Mitarbeiter 100 εργαζόμενοι
Bewertungen Αξιολόγηση 4.8 στο TrustedShops με 19 χιλ. σχόλια

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

Θέλετε να δείτε πώς είναι η καθημερινότητα μας στη δουλειά; Ρίξτε μια ματιά στα γραφεία της εταιρείας μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η lizengo ως διαθεματική και πολυπολιτισμική εταιρεία

Vision 1

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας διευρύνθηκε με συναδέλφους στους τομείς του μάρκετινγκ, της εταιρικής ανάπτυξης, της πολύγλωσσης εξυπηρέτησης πελατών, της αγοράς λογισμικών, των πωλήσεων και της γραμματειακής υποστήριξης. Με αυτόν τον τρόπο επιτύχαμε τη συνεχή βελτίωση των παραπάνω τμημάτων, την ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων μας και την αύξηση του πελατολογίου μας.

Vision 2

Η ομαδική εργασία και η ανοιχτή εταιρική κουλτούρα δεν είναι απλά κενές φράσεις για μας, αλλά αφομοιωμένες και ζωντανές αξίες. Θεωρούμε τη lizengo μια μεγάλη, πολυπολιτισμική και δυνατή ομάδα: Η καλή συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων μας βασίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη. Στη lizengo κάθε προσωπικότητα θα πρέπει να μπορεί να ανακαλύπτει τις δικές τις προκλήσεις και, επομένως, να μπορεί να ξετυλίξει τις μοναδικές δυνατότητές της σε ένα θετικό περιβάλλον εργασίας.

Vision 3

Επίσης η εξωστρέφεια και η πολυπολιτισμικότητα αποτελούν αξίες οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για μας: Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε ως εταιρεία στις πολυάριθμες ανάγκες ενός παγκοσμιοποιημένου κόσμου και δεν ανεχόμαστε οποιουδήποτε είδους περιθωριοποίηση. Η πολυπολιτισμική σύνθεση της ομάδας μας αντανακλά τον διεθνή προσανατολισμό της lizengo: Έτσι μπορούμε να παράσχουμε εξατομικευμένες προσφορές σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο.

Vision 4

Επιδιώκουμε την παροχή μιας αδιαπραγμάτευτα άνετης εμπειρίας αγορών, συνεχώς και σε διεθνές επίπεδο, μέσω των βέλτιστων προσφορών μας και των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας. Επειδή εξασφαλίζουμε πάντα μια μεγάλη επιλογή γνωστών λογισμικών υψηλής απόδοσης, σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλές τιμές και εξυπηρέτηση πελατών υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε ως εταιρεία διεθνούς προσανατολισμού και, συνεπώς, ερχόμαστε κάθε μέρα πιο κοντά στον στόχο μας.

Live Chat Live Chat