lizengo Team
lizengo Team

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Το lizengo είναι ένα νέο και προσιτό e-shop με διεθνή κάλυψη, το οποίο ειδικεύεται στην πώληση λογισμικού επώνυμων εταιρειών. Το κατάστημα διαθέτει όχι μόνο σταθερή παρουσία στη Γερμανία, αλλά λειτουργεί με επιτυχία και στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά. Από το 2015 το lizengo αποτελεί το κορυφαίο e-shop για την αγορά προγραμμάτων λογισμικού σε 20 χώρες.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Günstige Preise
Preise

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα χαμηλές τιμές μαζί με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Service
Service

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι ειδικοί μας βρίσκονται στη διάθεση σας μέσω τηλεφώνου, Live-Chat, screen sharing και e-mail από Δευτέρα έως Παρασκευή σε ώρες γραφείου (9:00 - 18:00) για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν με την εγκατάσταση του λογισμικού.

Garantie
Garantie

Χάρη στην Χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100%, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ξέγνοιαστα.

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στο lizengo αγοράζετε εγγυημένη ποιότητα σε λογικές τιμές. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει αν τα προϊόντα που προορίζονται για πώληση πληρούν τις απαιτήσεις μας για υψηλή ποιότητα. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι κωδικοί πρόσβασης για το εκάστοτε πρόγραμμα είναι αποκλειστικά για νέα και αυθεντικά προϊόντα, τα οποία είναι συμβατά με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Τα προϊόντα ελέγχονται προτού γίνουν διαθέσιμα στον ιστότοπό μας. Με αυτό τον τρόπο έχουμε ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη πολυάριθμων τακτικών πελατών σε όλο τον κόσμο που γνωρίζουν ότι με το lizengo αγοράζουν λογισμικό με ασφάλεια και σιγουριά.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η βιωσιμότητας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια δώσαμε βάση στην επιβολή μέτρων που μας επιτρέπουν να κάνουμε πιο υπεύθυνη χρήση των πόρων που βρίσκονται στη διάθεση μας: Σχεδόν όλες οι διαδικασίες μέσω lizengo γίνονται ψηφιακά για να αποφευχθεί η υψηλή κατανάλωση χαρτιού. Επιπλέον, παρέχουμε στους εργαζομένους μας κάρτα προσωπικού για τις τοπικές δημόσιες συγκοινωνίες με έκπτωση, ώστε να τις χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις προς και από τη δουλειά επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον.

B2B
B2B

B2B

Στο B2B Shop, οι επιχειρήσεις μπορούν κάθε είδος λογισμικού για τον επιχειρηματικό τομέα και έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω της υπηρεσίας εξυπηρέτησης B2B πελατών με υπεύθυνο επικοινωνίας ειδικά για την επιχείρησή τους. Επιπλέον, οι εκπαιδευμένοι B2B εμπειρογνώμονες μας επισκέπτονται τους πελάτες στο χώρο τους, επιτηρούν και συμβουλεύουν για προσεχή πρότζεκτ, παρέχουν ολοκληρωμένη συμβουλευτική και υποστήριξη για ζητήματα αδειών λογισμικού και ελέγχου.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Διεθνοποίηση Άνοιγμα καταστήματος B2B Επιχειρηματικό μοντέλο που φέρει την έγκριση δικηγορικού γραφείου για το δίκαιο περί τεχνολογίας πληροφοριών Πιστοποίηση από το Trusted Shops και το Chip Leading Shop Ίδρυση
Zufriedenheit 2.000.000 ικανοποιημένοι πελάτες
Mitarbeiter 100 εργαζόμενοι
Bewertungen Αξιολόγηση 4.8 στο TrustedShops με 19 χιλ. σχόλια

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

Θέλετε να δείτε πώς είναι η καθημερινότητα μας στη δουλειά; Ρίξτε μια ματιά στα γραφεία της εταιρείας μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η διαφορετικότητα διέπει την καθημερινότητα μας: το lizengo ως πολυκλαδική και πολυπολιτισμική εταιρεία

Vision 1

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας έχει επεκταθεί με νέο κόσμο στα τμήματα του μάρκετινγκ, της επιχειρησιακής ανάπτυξης, της εξυπηρέτησης πελατών σε ξένες γλώσσες, της αγοραπωλησίας προϊόντων και των γραμματειακών υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώνουμε συνεχώς το e-shop μας και να επεκτείνουμε τη γκάμα προϊόντων και μαζί τη βάση πελατών μας.

Vision 2

Ενισχύουμε την ομαδική εργασία και την επιχειρηματική νοοτροπία που ευνοεί την ανοιχτή επικοινωνία όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Είμαστε μια μεγάλη και δυναμική ομάδα - η καλή συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων μας βασίζεται πάνω από όλα στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Στο lizengo προσπαθούμε να δίνουμε σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν όλες τις δυνατότητές τους στα πλαίσια ενός φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος και να διαμορφώσουν τους δικούς τους στόχους.

Vision 3

Επιπλέον, είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε ανοιχτοί προς τον κόσμο και να υποστηρίζουμε την πολυπολιτισμικότητα: Ως εταιρεία θέλουμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στις πολύπλευρες ανάγκες ενός παγκοσμιοποιημένου κόσμου και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους διάκριση ή περιθωριοποίηση. Η πολυπολιτισμική σύνθεση της ομάδας μας αντικατοπτρίζει το διεθνή προσανατολισμό του lizengo: Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα ειδικά προσαρμοσμένες προσφορές σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Vision 4

Το όραμά μας είναι να γίνουμε το μεγαλύτερο e-shop για τη λήψη αδειών λογισμικού και να προσφέρουμε σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να αγοράζουν το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους ανά πάσα στιγμή. Εξασφαλίζοντας σε μόνιμη βάση μια ευρεία γκάμα λογισμικού υψηλών επιδόσεων από επώνυμες εταιρείες, ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση πελατών, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως μια εταιρεία με διεθνή προσανατολισμό και κάνουμε καθημερινά βήματα προς την επίτευξη του στόχου μας.

Live Chat Live Chat