Windows 7 Professional
36,90 €

περιλ. ΦΠΑ.

Λήψη λογισμικού + κλειδί άδειας
 • Microsoft
 • 100002-GR
 • Νέο
 • Μόνιμα έγκυρη
 • Όλες οι γλώσσες
 • 15-30 λεπτά
Η υποστήριξη για τα Windows 7 διακόπηκε στις 14.01.2020. Μετά τα Windows Vista είναι το...περισσότερα

Πληροφορίες προϊόντος: "Windows 7 Professional"

Η υποστήριξη για τα Windows 7 διακόπηκε στις 14.01.2020.

Μετά τα Windows Vista είναι το Windows 7 Professional το νεότερο λειτουργικό σύστημα της  Microsoft. Σε αυτό ευθυγραμμίστηκε το λειτουργικό σύστημα Win 7 Professional,  έτσι όπως βασικά όλες οι επαγγελματικές-εκδώσεις των Windows, είναι για επαγγελματίες χρήστες και επαγγελματικούς τομείς. Τι έχει αλλάξει για τόσα λίγα: βελτιστοποιήσεις έχουν επιτευχθεί και στον οπτικό τομέα όπως η επιφάνεια εργασίας και στο τεχνικό σύστημα και στην ασφάλεια, όπως παραδείγματος χάρη με τον ξανά δουλεμένο Windows-Explorer και στο νέο κέντρο ασφάλειας. 

Αύξηση της απόδοσης και διαισθητική λειτουργεία

Για την Microsoft είναι μια φιλική προς το χρήστη λειτουργεία ένα πρωταρχικό μέλημα, και έτσι έχει βελτιωθεί ακόμη στο λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional η διεπαφή χρήστη ορισμένων εφαρμογών και το ίδιο το σύστημα. Πολλά προγράμματα, όπως παραδείγματος χάρη η ζωγραφική  (Paint) και το σημειωματάριο (WordPad), στο Microsoft Windows 7 Professional δίνονται με γραμμή εργαλείων, όπως συνηθίζεται αυτό στο Microsoft Office 2007. Η γνωστή από τα Vista πλάγια γραμμή Sidebar έχει αφαιρεθεί στα Win 7 Professional. Τα Widgets μπορείτε τώρα απευθείας στην επιφάνεια εργασίας Desktop οπουδήποτε να τοποθετηθούν. Το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional τρέχει συνολικά γρηγορότερα από ότι η προηγουμένη έκδοση, το οποίο ακόμη αποδίδετε στις μειωμένες απαιτήσεις συστήματος παρά τις πολλές βελτιστοποιήσεις. Το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional φέρνει μαζί του ακόμα το νέο DirectX 11, το οποίο επίσης για την αύξηση απόδοσης είναι υπεύθυνο στον τομέα "Γραφικών". Το Microsoft Windows 7 Professional υποστηρίζει τώρα επίσης εναλλακτικές συσκευές εισόδου όπως Tablet-PCs με διαφορετικές λειτουργίες όπως το Multi-Touch. 

Καινοτομίες προγραμμάτων στο λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional

Η αύξηση της απόδοσης και βελτιστοποίηση της διεπαφής (Interface) δεν είναι τα μόνα σημεία που τα οποία με το Microsoft Windows 7 Professional διατίθενται. Τα νέα προγράμματα και χαρακτηριστικά σας βοηθάνε, να επιταχύνετε και εύκολα να ελέγχετε την ροή εργασιών:

 • Βιβλιοθήκες: εικονικοί φάκελοι στον Windows-Explorer για πολύ γρήγορη διαχείριση αρχείων
 • Κέντρο συντήρησης: Νέο κέντρο ασφάλειας (σάρωση ιών – και τοίχος προστασίας-παρακολούθηση)
 • Αναγνώριση φωνής και ομιλίας: Βοήθεια για χρήστες με ειδικές ανάγκες.
 • Device Stages: Εμφάνιση των κοινών δράσεων για εξωτερικές συσκευές.
 • Πρόγραμμα καταγραφής σφαλμάτων: Για λεπτομερές καταγραφή αναφορών προβλημάτων.
 • Αυτόματη δημιουργία οικιακού δικτύου.

Ασφάλεια με το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional

Το λειτουργικό σύστημα Win 7 Professional είναι όχι μόνο φιλικό προς το χρήστη και πανίσχυρο: Η Microsoft έχει στην νέα τις έκδοση έχει αφοσιωθεί ακόμη και στο θέμα της ασφάλειας με την ίδια υψηλή προτεραιότητα.  Έτσι αυτό υποστηρίζει ακόμη και το στάνταρ μέτρο βιομετρικής πιστοποίησης, μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε σχέση με τα Windows Vista στα Microsoft Windows 7 Professional ο έλεγχος λογαριασμών χρηστών (User Account Manager) είναι ρυθμιζόμενος σε βήματα. Αυτό εργάζεται αμέσως με μία Whitelist των προγραμμάτων συστήματος, οι οποίες παρέχονται αυτόματα με δικαιώματα διαχειριστή. Για να αυξήσετε ενδεχομένως κρίσιμες εφαρμογές σε επίπεδο ασφάλειας, μπορεί μία μαύρη λίστα να των αντίστοιχων προγραμμάτων να δημιουργηθεί. Αυτά αντιμετωπίζονται διαφορετικά στην εφαρμογή και πάντα να επιβεβαιώνεται προβάλλοντας πριν σε ένα παράθυρο επιβεβαίωσης. Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα παραμένει ασφαλές, αυτό πάντα διατηρείται με ενημερώσεις από τη Microsoft, με τη μορφή των πιστοποιημένων οδηγών και πάντα ενημερωμένων διορθώσεων.

Με τα Windows 7 Professional παραλαμβάνετε το ιδανικό λειτουργικό σύστημα για την επιχείρηση σας ή για υψηλές απαιτήσεις στο ιδιωτικό περιβάλλον. Οι διαφορετικές λειτουργίες σας βοηθάνε, να χρησιμοποιήσετε βέλτιστα τον υπολογιστή σας. 

Windows 7 Professional - Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πλατφόρμα  Windows
Υποστιριζόμενο Λειτουργικό Σύστημα  Windows 7 Professional
Επεξεργαστής  Επεξεργαστής 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος ή SoC
Μνήμη RAM  1 GB για 32-Bit ή 2 GB για 64-Bit
Σκληρός δίσκος  16 GB για λειτουργικά συστήματα 32-Bit ή 20 GB για λειτουργικά συστήματα  64-Bit
Κάρτα Γραφικών  DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με οδηγό (driver) WDDM 1.0
Κάρτα  Ήχου  /
Περαιτέρω σύνδεσμοι για "Windows 7 Professional"
Διαβάστε, γράψτε και συζητήστε τις αξιολογήσεις...περισσότερα
Windows 7 Professional - Κριτικές

Δυστυχώς δεν λάβαμε ακόμη αξιολογήσεις για αυτό το προϊόν.

Καταγραφή αξιολόγησης
Παρακαλούμε εισάγετε την ακουλουθία αριθμών στο επόμενο πεδίο κειμένου

Απλά αγοράστε λογισμικό στο Lizengo!

αγορά
01. αγορά

Ασφαλής αγορά μέσω κρυπτογράφησης SSL.

Κάντε άμεση λήψη
02. Κάντε άμεση λήψη

Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού αμέσως μετά την αγορά.

εγκατάσταση
03. εγκατάσταση

Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το λογισμικό.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Πώς προκύπτουν οι τιμές πώλησης;

Οι άδειες λογισμικού ενδείκνυνται για την κατασκευή υπολογιστών και συστημάτων που προορίζονται για λιανική πώληση ή για βιομηχανικές χρήση. Το Lizengo αγοράζει μαζικά νέες άδειες λογισμικού από διάφορους διανομείς, οι οποίες δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή εγκατασταθεί.
Μέσω αυτού του τρόπου αγοράς, την εξάλειψη του κόστους μεταφοράς και αποθήκευσης χάρη στη διαδικτυακή μεταφορά καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού που σχετίζονται με αυτά, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτές τις χαμηλές τιμές.

Το Lizengo εγγυάται την ασφαλή και νόμιμη αγορά νέων αδειών λογισμικού.

Είδατε τελευταία
Live Chat Live Chat